Ridläger på Norrveda Ponnystuteri

 

Årets läger är inte planerade ännu, och planeras utifrån våra möjligheter i förhållande till jobb och tävling. Maila till tess@norrveda.se om ni är intresserade. Förtur ges till de ryttare som rider regelbundet hos oss.

 

 

Miniläger: Halvdagsläger för de allra mista ryttarna. Ålder 5 år och uppåt. Ingen hästerfarenhet krävs. Förälder får vara med om så önskas.

 

Dagläger: Heldagsläger för de lite äldre barnen, från 7 år. Ridvana krävs. Ryttarna delas in i grupper utefter kunskapsnivå.

 

Körläger: Heldagsläger för de lite större barnen, från 10 år.

 

 

Vi varvar ridning/körning, teori och häst- och stallvård under dagen. Möjlighet till märkestagning för olika kunskapsnivåer.

Ingen mat serveras, varje elev tar själv med sig lunch. Tillgång till kylskåp och mikro.

 

Obligatorisk hjälm och gärna säkerhetsväst, samt lämpliga ridskor/stövlar med klack. Egen hjälm är ett krav på heldagslägren. Eftersom våra russ inte är så stora, har vi även en viktgräns på 40 kg för ryttaren, och en proportionerlig längd i förhållande till hästen.

 

Vi rekommenderar att deltagarna har en egen olycksfallsförsäkring, även fast det ingår ett visst skydd i hästarnas försäkringar.

 

Anmälan sker via telefon eller mail till Therese, tess@norrveda.se .

Betala anmälningsavgiften när du fått en bekräftelse att det finns plats kvar på lägret. Först när anmälningsavgiften är betald är din plats garanterad. Observera att vi måste ta hänsyn till ryttarens storlek, så att alla får rida på lagom stor häst, och försöker fördela jämnt mellan lägren.

Resterande avgift ska vara inbetald en vecka före lägrets början.

Bg 5502-1125, Norrveda Ponnystuteri.

 

 

Ridning för barn

 

Förutom ridlägren har vi under hela sommaren även ridning i grupper på kvällarna. Kontakta oss på nedanstående telefonnummer för bokning och information.

 

Körning med häst och vagn – för både barn och vuxna

 

Under hela sommaren håller vi även körlektioner för både barn och vuxna.

Kontakta oss på nedanstående telefonnummer för bokning.

 

För mer info om våra rid- och körgrupper, se länken på startsidan.

 

Välkomna till Norrveda Ponnystuteri

 

Therese                                                    

0709-71 68 60                                         

tess@norrveda.se