Ridning på Norrveda Ponnystuteri  

På den här sidan hittar information om vår rid- och körverksamhet.

Ridning
Vi har ridning 1-2 dagar i veckan under vår och höst, och på sommaren är det 3-4 dagar per vecka. Ring för information och bokning, se nedan.

Körning       
Bokas efter överenskommelse. Även vuxna kuskar är välkomna.      

 

Minimiåldern för ryttare är 4 år. En ledare ska medfölja varje ryttare, som av oss inte bedöms kunna behärska hästen själv.

Kostnaden är 150 kr/gång för ridning under ridterminerna, under högsäsong är priset 200 kr/gång. Högsäsong är v 26-32. Betalas kontant eller via swish vid varje ridpass. Återbud lämnas så snart som möjligt till oss på telefon, se nedan. Återbud ska lämnas minst tre dagar innan aktuellt ridpass. För ridpass på helgen, ska avbokning ske senast onsdag respektive vecka. Senare avbokning eller om ryttaren uteblir debiteras hela ridavgiften.

Kostnaden för körning är 200 kr/gång och elev vid två samtidiga elever. Kostnaden för enskild körning är 300kr/gång.

För övrigt gäller våra vanliga regler för ridning, d v s obligatorisk hjälm och gärna säkerhetsväst. Skor/stövlar med klack ska användas, inte gymnastikskor. Vid körning är hjälm obligatorisk.

Eftersom våra russ inte är så stora, har vi även en viktgräns på 40 kg för ryttaren, och en proportionerlig längd i förhållande till hästen.

Vi rekommenderar att ryttaren/kusken har en egen olycksfallsförsäkring, även fast det ingår ett visst skydd i hästarnas försäkringar.

Välkomna till Norrveda Ponnystuteri 

Therese                              
0709-71 68 60